Γεια σας, πρόσφατα απέκτησα ένα μεταχειρισμένο Griven Tracer 4000 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ελπίζω κάποιος να μπορεί να με βοηθήσει. Η συσκευή ανάβει, οι ανεμιστήρες λειτουργούν και η λάμπα ανάβει, αλλά η φωτεινή ισχύς είναι πολύ αδύναμη, παρόλο που έχω εγκαταστήσει αρκετές καινούργιες λάμπες. Η συσκευή λειτουργεί μόνο στη μισή ισχύ. Στη συνέχεια, τοποθέτησα δίπλα της τη μικρή μου Griven Sky Rose 2500, την οποία έχω εδώ και 20 χρόνια, και έχει τριπλάσια φωτεινότητα από την Tracer 4000. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα και ίσως να μου πει τι μπορεί να φταίει η συσκευή και πού μπορώ να βρω ανταλλακτικά; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση, από τη Θουριγγία, Frank Schmidt
I have a similar light that has two ballasts connected in parallel. I have installed a new starter but the light is still at 30 to 50% of its brightness. Is it possible that the values have changed from the ballasts to work without burning out? and it just puts out a little light. Also, do you know what number of capacitors it needs to work well? Thank you.